Over ons

OVER ONS

9 Jaar ervaring, kies voor ons!

 

Wil je iets goed doen voor het milieu en voor je bankrekening? Dan ben je bij DA Technics aan het juist adres! Met zonnepanelen bepaar je tot 1250€ per jaar. Met dit bedrag kan je veel andere leuke dingen doen... Met het bespaarde geld is het mogelijk een een keertje extra op vakantie te gaan.

Zonnepanelen leveren in ieder geval meer dan een spaarrekening.Momenteel worden er wekelijks 20 installaties uitgevoerd met eigen personeel.  Garantie op een professionele installatie, afwerking en opvolging.  DA-Technics behandelt uw dossier van A tot Z en maken enkel gebruik van hoogwaardige producten!


SERVICES

Start vandaag

met sparen! 

 

Was het maar waar, elke dag een heerlijke zonnige dag. In België hebben we helaas ook regelmatig te maken met bewolkte en regenachtige dagen. Gelukkig maakt dit voor zonnepanelen weinig uit. Zonnepanelen hebben licht nodig, daarom wekken ze ook energie op als het regent. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is 8 tot 10 jaar.Rekensommetje?

Check! 

 

Stel dat je een investering doet van € 9.500 in 18 zonnepanelen, dan profiteer je van een jaarlijkse besparing van € 1.000. Dit betekent dat je de investering binnen 10 jaar heeft terugverdiend. Zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar, een simpel rekensommetje laat zien dat je na deze 10 jaar nog zeker 15 jaar profiteert van uw jaarlijkse besparing. Dit komt dus neer op een besparing van € 15.000 behaald door uw zonnepanelen. Bedenk eens wat voor mogelijkheden zonnepanelen hebben. 

ZONNEPANELEN

BATTERIJEN

LAADPALEN


DA-Technics-  Kievitwijk6 – 3530 Helchteren

info@mijngroeneenergie.be

COPYRIGHT © 2019 | Webdesign & realisatie